Weboldal készítés

Az Ön sikere a mi küldetésünk

Miért a Premiweb?

Segítünk kialakítani vállalkozásához legjobban illő weboldalát az aktuális trendek és az Ön igényeinek figyelembe vételével.  Üzleti szempontból elengedhetetlen egy profi weboldal ami újabb pozitív eredményeket hozhat a cégének!

Felhasználóbarát oldalakat készítünk

Egy sikeres weboldal titka a felhasználóbarát felület. 

Nálunk Ügyfél az első

Munkánk során folyamatosan tartjuk Önnel a kapcsolatot, hogy a készített weboldal olyan legyen mint amilyet megálmodott. 

180 nap díjmentes karbantartás

A weboldal átadása után se hagyjuk magára. 180 napig díjmentesen karbantartjuk weboldalát.
(biztonsági mentés készítése, frissítések telepítése)

Építsünk valami nagyszerűt

Sikeres üzleti tevékenységet folytat és nagyszerű ötletei vannak?
– Itt az ideje, hogy webhelye tükrözze mindezt.

 

Kérjen ingyenes ajánlatot!

E-kereskedelem

A bérelhető webshopok olcsók, de korlátok közé szorítják az üzemeltetőjét.
Az egyedi fejlesztés pedig drága.
A fent említett két problémára tudjuk a megoldást!
WordPress + WooCommerce
 

Befektetésének fenntartása

A munka nem ér véget, amikor webhelye elindul. Folyamatos karbantartási és támogatási szolgáltatásainkkal segítünk fenntartani weboldalát. A szolgáltatások magukban foglalják a WordPress alapvető frissítéseit, a plugin és a témafrissítéseket, az ütemezett biztonsági mentéseket és a rendszeres biztonsági vizsgálatokat.

Reszponzív – mobilbarát design

Az általunk készített weboldalak reszponzívak, ami azt jelenti, hogy automatikusan alkalmazkodnak minden mobil eszközökhöz. A sikerhez elengedhetetlen a megfelelő terv elkészítése. A Premiweb a WordPress segítségével vezető szerepet tölt be webes és mobil élmények területén.

MOBIL – ELSŐDLEGES MEGKÖZELÍTÉS

A mai piacon fontos, hogy látogatói számára olyan élményeket nyújtson a webhelyén, amely mindenki számára hozzáférhető minden eszközön, beleértve az asztali, tablet és mobil eszközöket is. Nem könnyű feladat, mert az új eszközök gyors ütemben (majdnem naponta) fejlődnek, nehéz lépést tartani, hacsak a webhelye nem teljes mértékben reagál minden környezetben. Minden projekt esetén a mobilos megjelenés az elsődleges megközelítés, ami lehetővé teszi, hogy weboldala tökéletesen alkalmazkodjon különböző méretű képernyőkhöz.

Ha egy weboldal alkalmazkodik az összes mobil eszközhöz, időt és pénzt takaríthat meg! 2015 májusában a mobil böngészés felülmúlta az asztalit és a mobilbarát szolgáltatás a Google hivatalos rangsoroló tényezőévé vált.

Kiemelt ügyfeleink

Weboldal készítő és karbantartó partnert keres?